| Новини ,Что мы делаем

 

 

2015

Тебе турбує безпека здоров`я твого та твоїх рідних? Ти хочеш жити у гарному і чистому місті? Тоді приєднуйся до екологічного фестивалю чистоти, який відбудеться 25 квітня 2015 року у місті Кіровоград.

Щороку 112 країн світу на один день об’єднується задля екологічно чистого майбутнього у рамках акції «Lets Do it, World». Кожний бажаючий робить свій внесок у безпечне життя долучаючись до загального прибирання. Всеукраїнська громадська організація «Зробимо Україну чистою — 2015» осередок світової акції в Україні і цього року святкує п’ятирічний ювілей.

Другий рік поспіль соціально відповідальні кіровоградці приєднуються до бажання зробити світ чистим. Минулого разу Дитяча екологічна громадська організація «Флора», громадські активісти та небайдужі громадяни очистили Рощу десантників на Лісопарковій настільки, що цього року її облюбували місцеві багатії для власного житла.

На одному з останніх обговорень у облдержадміністрації ДЕГО «Флора» запропонували прибрати парк Пушкіна. Хоча це місце публічного відпочинку, його передали в оренду одному з місцевих олігархів. Можливо справедливіше надати право на прибирання території відповідальним за парк?!

Хочемо почути Вашу думку з цього приводу. Обирайте з переліку територій для спільного прибирання (Facebook та Вконтакте), або пропонуйте власні варіанти місць громадського відпочинку, які потребують негайного очищення від сміття. Головним у виборі місця стане громадський інтерес та можливість публічного контролю за чистотою ділянки.
Акція не є комерційною та не представляє інтереси політичних партій. Наша мета об`єднати кіровоградців у бажанні зробити рідне місто екологічно чистим для безпечного життя.