| Без рубрики

Громадська  організація «ФЛОРА» у рамках проекту  Підвищення  базової  інституційної спроможності , в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції.

Оголошує тендер на відбір  тренера. з  розробці  системи  Моніторингу і Оцінки ефективності програм ініціатив які впроваджує   громадська організація «ФЛОРА»

Компанії, фізичні особи підприємці (які мають  КВЕД 69.10; 72.20) що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції  до 18:00,   25 грудня  2019 р. (дати закриття тендеру) на електронну адресу   ekoosvita@gmail.com  (з поміткою у темі листа «тендер_    _розробка системи МіО»).

Довідки за тел. (050) 9177297

Відповідальна особа за проведення закупівль:  Ірина Мунтян

Строк  надання послуг:  січень-лютий 2020 року

Технічні характеристики та обсяг послуг:

1. Розробити  систему «Моніторингу і  Оцінк»  якості аналітично-дослідницьких продуктів які продукує організація.

2.Розробіть механізм peer review аналітично-дослідницьких матеріалів урахуванням специфіки роботи організації

3.Проведення сесії з персоналом волонтерами  щодо розробці критеріїв, вимог, індикаторів якості

Гранична сума закупівлі: 16 800,00 грн

Комерційна пропозиція повинна бути дійсною не менше 60 календарних днів з дати закриття тендеру, про що повинно бути зазначено в комерційній пропозиції.

Комерційні пропозиції можуть включати повний пакет послуг чи частини.

Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.  

 Перечень документів які надсилаються  на електронну адресу   ekoosvita@gmail.com (з поміткою у темі листа «тендер_ розробка системи МІО»).

  1. Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші дозволи, ліцензії та документи за наявності).
  2. Інформацію, що підтверджує досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій.