| Без рубрики ,Новини

Наші дівчата побували на семінарі, присвяченому комунікаціям. Семінар створено в межах ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Швеції.

Перші два дні навчалися правилам комунікації від Іванни Коберник, радниці міністра освіти і науки України з питань комунікації. Зрозуміли, що найголовніше правило комунікації — це не те, що і як ми сказали, а те, як нас зрозуміли, повторили побудову цілей за методикою SMART, навчилися розставляти пріорітети, розбиваючи канали повідомлень на впливові/невпливові та зацікавлені/не зацікавлені.

Ще один день був присвячений темі інформаційної безпеки, де лекції читали Павло Бєлоусов та Андрій Маштанков зі школи цифрової безпеки DSS 380. Тут розібрали різні види атак — вандалізм, крадіжка ресурсів та атака на особистість, дізналися, що потрібно зробити для базового рівня безпеки окремої людини та цілих організацій, зрозуміли, що таке » цифрова гігієна» та як її дотримуватися.

Дуже дякуємо лекторам за цікаві та змістовні розповіді, тепер будемо використовувати все вивчене в нашій діяльності!