| Новини

Громадська організація «ФЛОРА» у рамках проекту  Підвищення  базової  інституційної спроможності , в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції.

Оголошує тендер на організацію та забезпечення  логистичних послуг  трьох сесії з розробки та оновлення  політик  за проектом  «Посилення інституційного потенціалу організації».

До участі у тендері запрошуються як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці.

Компанії або  Фізичні особи підприємства( ФОП що мають КВЕД 82.30) що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції  до 18:00, 15 вересня  2019 р. (дати закриття тендеру) на електронну адресу   ekoosvita@gmail.com (з поміткою у темі листа «тендер_Логістика_сесіі»).

Довідки за тел. (050)9177297

Відповідальна особа  за проведення закупівлі:  Ірина Мунтян

Строк  надання послуг: вересень- жовтень 2019 року

Технічні характеристики та обсяг:

Дати проведення заходу: вересень- жовтень  2019 року, м. Кропивницький  або область

Найменування Кількість Коментар
ХАРЧУВАННЯ
Обід для 13 осіб (3 рази ) 39 одиниць  
Перерва на каву для  13 осіб (6 разів) 78одиниць Перерва на каву має включати чай, каву, печиво, цукерки, фрукти. Посуд екологічно чистий підлягаючій переробці.
КОНФЕРЕНЦ СЕРВІС
Конференц  зала для 15 осіб  з обладнанням  (фліпчарт, папір для фліпчарту, маркери, ноутбук, екран, проектор) 3 дні з 10:00 до 18:00  
Друк
  Роздаткові матеріали  для учасників (блокнот, ручка, роздруківка інформаційних матеріалів)   39 комплектів   Матеріали з якого виготовлені  роздаткові  повіни бути екологічно чистими   та підлягати  вторинної переробці і вироблені з матеріалів вторинної сировини.

 Гранична ціна : 10 500,00 грн

 Специфікації комерційних пропозицій учасників повинні бути еквівалентними вищенаведеним специфікаціям. Комерційна пропозиція повинна бути дійсною не менше 60 календарних днів з дати закриття тендеру, про що повинно бути зазначено в комерційній пропозиції. Комерційні пропозиції можуть включати повний пакет послуг чи частини. Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.

 Перечень документів які надсилаються  на електронну адресу   ekoosvita@gmail.com (з поміткою у темі листа «тендер_Логістика_сесіі)»).

  1. Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші дозволи, ліцензії та документи за наявності).
  2. Інформацію, що підтверджує досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій.
  3. Інформацію щодо вартості відповідних послуг або тендерну пропозицію (загальна вартість або відсоток). Тендерна пропозиція щодо вартості послуг має міститися на бланку із вказаними реквізитами, контактними телефонами, електронними адресами.


Критерії відбору:

  • професійний досвід в організації заходів;
  • досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій;
  • можливість надавати послуги по всій території України;
  • вартість послуг;
  • надання послуг без ПДВ;
  • додаткові переваги.

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам не будуть враховані ГО «ФЛОРА».