| Новини

Бажаєте стати учасником  обласного форуму «Формування культури та поваги до прав інтелектуальної власності в сучасної молоді»?!  Тоді заповнюйте анкету учасника.

В рамках заходів обласного форуму “Формування культури та поваги до прав інтелектуальної власності у сучасної молоді” передбачається проведення дискусійної панелі «Руйнація стереотипів щодо використання безкоштовного медіа контенту: досвід, набутий під час проекту», яка складатиметься з двох кейсів.

Кейс 1. «Підвищення рівня правової обізнаності та культури відношення молоді до захисту і поваги інтелектуальної власності, авторського права».

Кейс 2. «Переваги у використання ліцензійного продукту в Україні. Міфи чи реальність?»

У ході інтерактивної панелі «Можливості захисту власно створеного контенту» (учасники форуму працюватимуть у 6 локаціях, створюючи та презентуючи тематичні відеоролики соціальної реклами).

Організатор форуму: Громадська організація «Флора»

Учасники заходу: студентська молодь, науковці, представники органів влади

Дата та місце проведення: 26 квітня 2018 рік, м. Кропивницький, вул. Т.Карпи, 84, конференц-зал (офіс 613)

Захід організований в рамках реалізації проекту «Developing Respect for Intellectual Property Rights Protection in Ukraine» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Democracy Grants Program of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.