| Новини

Дводенний тренінг «Стратегічне та операційне планування роботи громадської організації» для членів та активістів  ГО «Флора» провів один із провідних експертів України Андрій Круп’як.

Під час нашого спілкування учасники заходу отримали знання та практичні навички аби у подальшому стратегічно та операційно спланувати роботу своєї організації. Протягом «тренінгових» днів ми більш чітко зрозуміли сутність організаційного иа стратегічного планування, його важливість для будь-якої організації/структури/установи. Разом здійснили SWOT-аналіз, в ході якого визначили сильні та слабкі сторони ГО«Флора», можливі загрози та ризики для  нашої організації.  Детально проаналізували нашу попередню діяльність, пригадали усіх нашіх клієнтів, бенефіціарів, партнерів і, навіть, конкурентів.

А ще ми усі разом чітко визначили «флорівську» візію, місію, цінності, принципи та пріоритетні напрямки діяльност. І звісно ж встигли плідно попрацювати безпосередньо над нашою стратегією.

Два дні сплили досить швидко… ми поновили (а дехто отримав нові) знання, ще раз переконалися, що МИ – таки команда! Команда однодумців — тих, хто готові навчатися і вчити, змінюватися самі та змінювати на краще світ навколо нас. Ми віримо в себе, в майбутнє нашої громадської організації, в людей, що поруч з нами. А ще ми щиро вдячні тим, хто розділяє наші погляди та прагнення, тим, хто допомагає впроваджувати в життя нашу місію. Відтепер вона звучить по-новому.

Тренінг, організований ГО «Флора» в межах «Проекту зміцнення громадянського суспільства», що реалізується ІСАР «Єднання» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Проведення цьогозаходу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст тренігу є винятковою відповідальністю ГО «Флора» та не обов’язково відображає погляди USAID або Уряду США».

IMG_5739 сайт IMG_5741 сайт IMG_5744 сайт IMG_5746 сайт IMG_5749 сайт IMG_5756 сайт