| DocudaysUA ,Новини

 

img_169115 листопада більше 40 глядачів з числа студентів та викладачів кібернетичного коледжу осудили численну нецензурну лексику та сцени із демонстрацією оголеного тіла у стрічці Надії Парфан «Reve ta stohne» on tour.

Коментар координаторки показів від ГО «Флора» Наталі Жучені: «Провальний показ фільму. Глядачі стали невдоволено шуміти і вставати, як тільки з екрану понеслась ненормативна лексика, а далі було показано зовсім оголеного героя фільму. Глядачі встали і ніщо уже не могло їх стримати. Показ було припинено. Звичайно, обговорення ніякого не відбулося».

Про сам фільм – на сайті Мандрівного фестивалю:
Як далеко можна зайти на шляху до мрії? Женя і Макс перестали ходити в офіс і серйозно взялись за музику. Їхній гурт має назву «Reve ta stohne». Хлопці займаються горловим співом і мріють стати справжніми рок-зірками. Та для початку їм знадобляться музичний кліп і студійний альбом. А головним чином – гроші, якими треба за це заплатити. У пошуках заробітку «Reve ta stohne» їдуть на Захід.

Прикро, що ця ідея так і залишилася поза увагою і стереотипами сприйняття глядачів.

А що ви побачили?
Висловитися свою думку про цю стрічку ви можете, переглянувши її 22 листопада в ОУНБ ім. Д. Чижевського. Початок о 17:00. Обов’язково залишайте свій відгук про стрічку на спеціальній сторінці у фейсбук.