| DocudaysUA ,Новини

10 листопада розпочалася мандрівка  стрічок ХІІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA навчальними закладами Кропивницького.  Цьогоріч громадській організації «Флора» допомагала віддана ідеї фестивалю волонтерка, «посол кіно про права людини» у Кропивницькому, Наталя Жученя.

Без прикрас, близька і зрозуміла короткометражка про стосунки і погляди на традиції матері і доньки («На великдень»), а також стрічки про волонтерів україномовного («Мова») і воєнного фронту («Хоттабич та його команда») не залишили байдужими жодного з півсотні студентів-медиків коледжу ім. Є. Й. Мухіна. Особливо харизматичний Хоттабич, зазначає пані Наталя, до того ж багато хто із глядачів і зараз є волонтерами і допомагають нашим військовим.

Усі охочі можуть приєднатися до вільного перегляду Docu-фільмів, завітавши на покази в ОУНБ ім. Д. Чижевського у будні о 17:00 з 10 по 30 листопада включно. Слідкуйте за анонсами та обирайте улюблену стрічку тут.

Чекайте на DocudaysUA у своєму навчальному закладі (або ставайте самі ініціатором показів, написавши нам на пошту: flora2000@i.ua), дивіться фільми, обговорюйте, вражайтесь, надихайтесь і голосуйте за свій улюблений на спеціальній сторінці у facebook.