| Новини

Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» в рамках реалізації проекту «Зміцнення потенціалу місцевих екологічних громадських організацій» за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (SIDA) оголошує набір учасників до Школи для представників місцевих екологічних громадських організацій.

В межах проведення 2-тижневої Школи заплановано надати місцевим екологічними організаціям, навички і знання, необхідні для дієвої реалізації ними власних проектів. Програма включає дві навчальні сесії, присвячені кращим практикам щодо управління громадською організацією (фінансова спроможність та мобілізація ресурсів, інформаційно-комунікаційна діяльність, проектна діяльність) та різноманітним аспектам формування екологічної політики.
Цільова група
— новостворені екологічні організації; місцеві екологічні організації, які працюють для потреб громад; інші екологічні громадські організації, зацікавлені в розвитку своєї спроможності.

Відбір учасників буде проводитись на основі поданих анкет. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/1Xaod7s4v9j9cTInewwFq82IMSWO6chItuSqsLwjrc_k/viewform
Кінцевий термін прийому анкет – 26 лютого 2016 р.

Подробиці — на сайті КМО ВЕГО «МАМА-86».