| Без рубрики

20 листопада. Завтра українці по всьому світу відзначатимуть День Свободи і Гідності. ГО «Флора», в рамках проекту «Docudays UA. Містами України», вирушила до активної студентської молоді Кіроовградського державного педагогічного університету ім. В. К. Винниченка із фільмом Катерини Горностай «Скрізь Майдан».

Попри навчальний процес (і п’ятницю), глядачів зібралося чимало; були присутні як студенти, так і викладачі факультету філології та журналістики. Тридцять шість хвилин фільму нікого не залишили байдужим: навіть ті, хто не брав активної участі у подіях дворічної давності, співпереживали героям стрічки, спостерігаючи за ними через об’єктив камери режисерки.

Після перегляду запаа тиша: стрічка «знову струсонула» всіх, як висловилася Ірина Ткаченко, викладач кафедри Видавничої справи та редагування. Тож студенти вшанували пам’ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання, а опісля отримали рефлексійні мотивуючі поради від викладачів.

DSC06971

DSC06976

DSC06975

DSC06978

 

Слідкуйте за програмою фестивалю, дивіться фільми у бібліотеці ім. Д.І.Чижевського у будні о 15:00 або чекайте на фестиваль у своєму навчальному закладі.