| Новини

КМО ВЕГО «МАМА-86» запрошує активних громадян міста Кіровограду та області відвідати фотовиставку  Природа  кличе «SOS» ,яка буде проходити 13 по 25 квітня 2015 року  Орхуському центрі обласної бібліотеки ім. Чижевського. На виставці представлені роботи  учнів навчальних закладів  області  ,що надійшли  на регіональний конкурс «Найпотаємніша схованка отрути».

Та прийняти активну участь у  флешмобах на вулицах міста Кіровограду « Споживай  та застосовуй розумно» метою яких е привернення уваги мешканців міста Кіровограду  до проблем використовування ядохімікатів ,пестицидів  невідомого походження, як на приватних городах та садових ділянках, так і в промислових масштабах у фермерських господарствах.

 

Акції будуть проходити 28 квітня та 29 квітня 2015 року об одинадцятій годині на центральній зупинці біля готелю Київ   Запрошуемо усіх небайдужих до  проблем Довкілля прийняти участь у заходах що організовує Кіровоградський місцевий осередок ВЕГО «МАМА-86» за за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).

 

За додатковою інформацією просимо звертатись за адресою:

м. Кіровоград, вул. Єгорова 19, офіс 2, тел. 32-36-59 або на електрону адресу:liudamama86@i.ua

Контактна особа: Шестакова Людмила Володимирівна