| Новини

У День захисту дітей в Кіровограді організовували численні вуличні акції, дитячі розваги та подарунки. Організатори намагались розважити дітлахів, задіяти у різноманітні конкурси.

На центральній площі обласного центру, наприклад, ГО “Територія успіху” та “Флора” організували просвітницьку гру-флешмоб, під час якої діти дізнались про свої права, пограли в рухливі ігри, а в подарунок отримали кульки та морозиво.

“Кожного року ми проводимо якісь заходи, щоб привернути увагу дорослих до проблем захисту прав дітей. Мета цього захисту саме така. А для того, щоб задіяти увагу дорослих, ми придумали такий рухливий спосіб, долучили дітей, поговорили про їхні права, роздавали інформаційні листівки. У нас є серйозне викривлення, коли на один важіль ставлять права, а на інший обов’язки дитини. Але ж права в дитини є при народженні, а обов’язки вони прописуються законами. У дорослих чомусь і те, і інше лежить на паралельних важелях”, — розповідає про акцію голова ГО “Територія успіху” Інга Дудник.

 

Докладніше в розділі У Кіровограді на вуличних акціях діти вчили права й розважались (ФОТО) — Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка – Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info