| Без рубрики

В межах проекту «Активна громада – рушійна сила впровадження ефективної місцевої політики!» відбудеться тренінг «Участь громади у формуванні місцевих політик», на якому кожен небайдужий громадян має можливість отримати теоретичні знання та практичні навички проведення моніторингу бюджетних програм.  Вперше силами  громадськості в сільських районах буде проведено моніторинг ефективності виконання екологічної програми, розроблять рекомендації та зміни до цієї програми. Завдяки цьому  цільова програма «Питна вода  — 2020» враховуватиме потреби та інтереси сільських громад Кіровоградщини. Це підвищить самосвідомість громади та покращить ситуацію із забезпеченням  питною водою місцевих жителів.

Дата та місце проведення тренінгу:

Тож всіх, кого зацікавила наша пропозиція, просимо заповнити невеличку анкету, яку Ви маєте надіслати нам на електронну адресу не пізніше15 лютого 2014 року: liudamama86@i.ua

Тренінг відбудеться в Кіровограді 18 -19 лютого 2014. Деталі будуть повідомлені відібраним кандидатам

Чекаємо на Ваші анкети!Та Чекаємо на тренінгу!

Проведення даного заходу стало можливим  завдяки  фінансової підтримки  Ресурсного центру АНГО та Національного фонду з підтримки демократії в рамках проекту «Інформування виборців перед парламентськими виборами».