| Новини

Наша країна зараз перебуває в складній ситуації і дуже багато людей стають вимушеними переселенцями. Вони втрачають свої рідні домівки, роботу, а їхні діти майбутню школу. Вони їдуть від небезпеки поспіхом, не гаючи часу. Опинившись в чужому місті сім’ї біженців, а особливо їхні діти потребують допомоги, тим більше зараз на початку нового навчального року. В такі моменти допомогу пропонують не байдужі люди та різні організації.

Тож на сьогодні на Кіровоградщині триває забезпечення дітей канцтоварами для школи, які вимушені були переселитись із небезпечної зони. Обласна телерадіокомпанія та «КІТ» взяли під опіку двох дітей. Ще трьох забезпечили найнеобхіднішим громадські організації ДЕГО «Флора» та ГО «Територія успіху».

Першокласники отримали перші необхідні речі для школи, а саме: зошити в клітинку та косу лінію, альбом для малювання, олівці та ручки, пластилін, картон та кольоровий папір та інше. По мірі необхідності дітям будуть надавати і одяг для школи. Також просимо всіх  інших небайдужих людей допомагати різноманітними способами та шляхами маленьким школярикам. Якщо у вас є канцтовари для школи і ви бажаєте долучитись і допомогти несіть їх до наших громадських організацій (ДЕГО «Флора» та ГО «Територія успіху»), щоб ми віддали їх дітям. Або ви можете прийти до організації і дізнатись список тих людей хто потребує допомоги і вже зв’язатись безпосередньо з ними.

Ми знаходимось за адресою: Єгорова 19 кв 2, Кіровоград

Тел. 32-26-59, 0509756917

 

 P1230517