| Новини

Всеукраїнська громадська організація фахівців водної галузі «ВотерНет» оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз». В Україні конкурс проводиться з 2003 року та залучив понад 1500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни. ВЮВП покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства тощо.

«Всеукраїнський юнацький водний приз-2015» відбудеться 21-24 квітня 2015

У конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) — молодь віком від 15 до 20 років. На ВЮВП можна подавати роботи, які вже брали, беруть або братимуть участь в інших конкурсах. Конкурс є чудовою можливістю для молоді продемонструвати свої науково-дослідні навички та залучитися до міжнародної юнацької спільноти. Для участі у Конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз» апліканту необхідно заповнити та надіслати необхідні документи в електронному вигляді (Положення про конкурс та заявка на сайті http://waternet.com.ua/contest/, http://kr-mama86.com.ua/?page_id=31) або звичайною поштою не пізніше 20 лютого 2015 року.

ВЮВП проводиться під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки, молоді, сім’ї і спорту України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за співпраці з хіміко-технологічним факультетом НТУУ «Київський політехнічний інститут», Національним еколого-натуралістичним центром МОНУ, ВЕГО «Мама-86», КП «Водно-інформаційний центр», ДП «НДКТІ міського господарства» та ПАТ «АК «Київводоканал».

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС 2015

Контактна інформація:

координатор конкурсу ВЮВП

Оксана Денис

тел.: (032) 260 21 89, 067 673 46 44

e-mail: sjwp.ua@gmail.com

http://waternet.com.ua/contest/

ВГО «Вотернет»

01032 м. Київ

вул. Саксаганського 123, оф.4