| Новини

Прес-тур та прес-ланч для представників ЗМІ Кіровоградської області

Проблеми з доступністю чистої питної води, майже тортури щодо мешканців від очисних споруд та чому навіть чиста вода з громадського джерела не є чистою. Все це зможуть побачити та відчути учасники прес-туру, який відбудеться 4 листопада 2021 року.

Організатори, громадська організація «Флора», запрошує представників місцевих засобів масової інформації, блогерів особисто ознайомитись з деякими екологічними проблемами Кіровоградської області. На окремих прикладах, під час зустрічі з конкретними людьми, учасники зможуть дізнатись:

  • які проблеми існують з доступністю чистої питної води у мешканців сіл та селищ на прикладі дитячого будинку «Отчий дом» у с. Клинці;
  • як страждають мешканці Первозванівки від очисних споруд ОКВП «Дніпро-Кіровоград»;
  • чому навіть чиста вода з популярного громадського джерела на Озерній Балці в обласному центрі не є чистою.

Прес-тур відбудеться 4 листопада 2021 року , з 9:30 до 13:00 . Чекаємо учасників на вітальну каву в кафе «Два кофе». Звідти організуємо від’їзд.

Після прес-туру, з метою отримання офіційних коментарів щодо виявлених екологічних проблем та відкритого спілкування, буде проведено прес-ланч до якого будуть запрошені:

Начальник регіонального офісу водних ресурсів Кіровоградської області Гайдук К.І..

В.о. генерального директора Державної установи «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Оперчук Н.І..

Генеральний директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Ілик Р.І..

Кандидат наук, яка спеціалізується на водних проблемах Кіровоградської області, представниця Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Гелевера О.В..

Прес-ланч відбудеться з 13:00 по 14:00 за адресою: вулиця Велика Перспективна, 31/36, кафе Пельмені та Вареники

Захід проводиться за фінансової підтримки Посольствo Франції в Україні.Думки, висновки та зміст належать організаторам заходу і не обов’язково відображають погляди Посольства Франції . Відповідальність несе виключно Громадська організація «Флора», м. Кропивницький, що виконує проєкт “«Доступ до питної води, силами молоді, задля сталого розвитку громад”.

###

Контактна особа:

Бочарова-Туз Юлія

Бочарова-Туз Юлія