| Новини

Ніхто не повертається з подорожі, таким яким він був раніше, і це безперечно факт.

Кожна людина має мрії, і я не виключення. Ще на початку цього року мої мрії побувати у Франції здавались неможливими, та все круто змінилось з того часу!

Поєднання приємного з корисним, ось як би я охарактеризувала цю подорож! Для тих хто має аналітичний склад розуму, ось формула моєї подорожі: участь у міжнародному семінарі + можливість здійснити мрію = щастя

Sacré-Cœur, Paris
Sacré-Cœur, Paris
Mémorial de Caen
Mémorial de Caen

Це дивовижне почуття коли навколо всі розмовляють різними мовами, і в голові виходить мікс з французької, російської та англійської мов. Я отримала неімовірну кількість цікавої та корисної інформації за ці декілька днів, та нові приємні знайомства з учасниками, які представляли велике розмаїття країн від Литви до Іспанії! Культура та особливості їх країн сильно відрізняються від Українських, проте це не завадило нам знайти спільну мову, та стати друзями!

Я отримала купу спогадів про казку, яка хоч і тривала декілька днів, проте яка залишила великий слід у моєму серці.  Краса Франції захоплює, її  чарівність не може залишити байдужим! Після цієї подорожі я точно знаю одне – це не останній мій візит!!!

well you know…Paris, Eiffel Tower

Тож мрійте мої дорогі, бо мрії мають властивість збуватись!