| Новини

Як і обіцяли, продовжуємо  роботу по боротьбі з інтелектуальним «піратством»!

Наприкінці січня старшокласники освітнього закладу Олени Журливої разом із своїм наставником Оксаною Козинець провели тренінг-урок для учнів 6-го класу щодо захисту інтелектуальних прав.

Вивчивши особливості дотримання авторських прав в Україні, дізнавшись про досвід боротьби із «піратством» за кордоном,  наша креативна молодь охоче поділися цими знаннями зі своїми молодшим товаришами.

В ігровій формі говорили про, ну дуже, важливі речі – про авторське право та як його захистити, про використання  ліцензійних програм для електронних дивайсів та чому слід користування лише офіційними  джерелами для завантаження музичного контенту або фільмів, про те, що ми часто навіть  не здогадуємося, що порушуємо міжнародні закони, не усвідомлюємо ризики, що пов’язані з незаконним використанням «піратського» контенту.

Захід відбувся в рамках проекту «Developing Respect for Intellectual Property Rights Protection in Ukraine» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів тренінгу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. Supported by the Democracy Grants Program of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

сайт 3 сайт 4 сайт сайт2 сайт5