| Новини

Перша частина начального року у більшості студентів йде своїм звичним ритмом, хоч і дехто і в суботу відвідує заняття. Оскільки, більшість навчальних закладів різних ступенів, профілів та напрямків мають гуртожитки то питання конфліктних ситуацій для них звична справа. Тож коли студенти звільнившись від буденних справ збираються гуртом або кожен окремо і влаштовують «гуляння» то вони рідко залишаються не помітними. Молодь отримавши свободу хапається за згубні звички: палити, вживати алкоголь, після чого дебоширити та потрапляти в халепи і тим самим провокуючи своїми діями до розмови з органами правопорядку.

Щоб молодь знала як поводити себе при вимушеному спілкуванні з органами правопорядку для них було представлено мобільний додаток «Спілкування з міліцією». До училища №9 нашу організацію запросив Заступник директора з виховної роботи – Генадій Іванович. 30 жовтня з ГО «Флора» волонтер Ольга Дуднік розповіла та показала презентацію про програмне забезпечення «Спілкування з міліцією». Після презентації програми студенти ставили питання, поділились тим, що ця тема є для них актуальною і важливою. Оскільки спілкування з органами правопорядку дуже серйозна справа.

Користування мобільним додатком і проведення презентацій  стало можливим за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Марина Кісільова

P1250650 P1250632 P1250617 P1250645 P1250653