| Без рубрики ,Новини

22366737_1830917706923014_4459589249951954741_n   Активні представники Кіровоградської області, яким небайдужа екологічна ситуація у регіоні, пов’язана з рисками   від    впливу  іонізуючого випромінювання на території Кіровоградської області  запрошуються на тренінг «Доступ до екологічної інформації  —  право кожного         бути  поінформованим  про можливі загрози та наслідки, зумовлені ста­ном навколишнього середовища для здійснення свідомого вибору своєї поведінки”

Тренінг пройде 21 червня 2018 року у м. Кропивницькому (детальніше місце організатори повідомлять відібраним учасникам).

Під час заходу активісти матимуть можливість:
• набути навичок отримання інформації від органів влади;
• дізнатися про екологічні проблеми регіону;
• навчитися ефективно співпрацювати з місцевими медіа та органами влади для вирішення питань, що турбують місцевих жителів;
• обмінятися ідеями та досвідом щодо створення безпечного для здоров’я мешканців громад середовища.

Участь у тренінгу безкоштовна. За потреби, відібраним учасникам організатори компенсують вартість проїзду (за наявності копій квитків).
Більше дізнатися про проект «Виконання зобов’язань влади під контролем громадськості!», в рамках якого проводиться тренінг, можна на сайті організаціі  http://childflora.com.ua/

Для участі у тренінгу необхідно  заповнити  анкету ,  за наступним посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1rgHLLBkul3BcBhmRx8YZgP8p1m59Txeu8NbdTnUa43k/edit?usp=sharing[i][i

Контактна особа з організаційних питань:
Людмила Шестакова, виконавчий директор  ГО «ФЛОРА»
тел. 050-917-72-97

Тренінг організований  Громадської організациею «ФЛОРА» в рамках проекту «Зміцнення потенціалу громадських організацій у Центральній та Східній Україні» за підтримки Національного Фонду Демократії. Конкурс адмініструє Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск».