| DocudaysUA ,Новини

Так, вам не здалося:  на численні прохання глядачів, ГО «Флора», з дозволу адміністраторів показів Мандрівного ХІІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA, 2-3 грудня провела ще два додаткові покази там, де їх дійсно чекали.img_1750

2 грудня вихованці КЗ «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області стали глядачами і глядачками біографічної стрічки Меліси Унері Таткова донечка. Трагікомічна стрічка розповідає про історію розриву між турком Ченґізом, який мешкає у Фінляндії, та його 26-річною донькою Мелісою, напівфінляндкою за походженням. Їхні стосунки руйнуються, коли Меліса переїздить до Туреччини, аби почати самостійне життя. Нездатність чоловіка змиритися з тим, що його донька вирвалася на свободу, призводить до того, що вона віддаляється від батька. А він, у свою чергу, після того, як декілька років уникав візитів до Туреччини та своєї владної матері, заради зустрічі з Мелісою їде в Стамбул. Але, окрім доньки, там він змушений зустріти також свою матір та турецького хлопця Меліси.
img_1748

img_1747


3 грудня, у рамках Всеукраїнського акції «16 днів проти насилля» стрічки мандрівного етапу ХІІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA Кровлі: кожному ковбою потрібен свій кінь та Пісня бійця райвідділі УМВС в Кіровоградській області.

img_1713

img_1714

img_1716