| Новини ,ОВД

У січні 2020 р. у реєстрі ОВД було зареєстровано та оприлюднено три нових Повідомлення про планову діяльність від суб’єктів господарювання Кіровоградської області.

Реконструкція цеху екстракції із встановленням додаткової лінії по переробці насіння

Номер справи в Реєстрі: 20211207284

Місце провадження планової діяльності: вул. Матросова у смт. Голованівськ Голованівського р-ну Кіровоградської обл.
Суб’єкт: Товариство з обмеженою відповідальністю «Відродження»

Опис діяльності: Плановою діяльністю передбачається реконструкція діючого цеху екстракції, шляхом встановлення нової додаткової лінії по переробці насіння.

Повідомлення про діяльность з описом впливу на довкілля:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/7284/reports/98X9zlDIPX.pdf

Проведення рубок головного користування та рубок формування та оздоровлення лісу

Номер справи в Реєстрі: 20211147262

Місце провадження планової діяльності: Спеціальне використання лісових ресурсів здійснюється на території лісового фонду ДП «Голованівське лісове господарство», яке включає 4 структурні підрозділи (лісництва) – Голованівське лісництво, Голочанське лісництво, Вільховатське лісництво, Ємилівське лісництво. Лісові масиви розташовані в межах Голованівського, Вільшанського, Благовіщенського та Гайворонського району Кіровоградської області.

Суб’єкт: Державне підприємство «Голованівське лісове господарство»

Опис діяльності: Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування та рубок формування та оздоровлення лісу

Повідомлення про діяльность з описом впливу на довкілля:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/7262/reports/S6ndmJEi2o.pdf

Реконструкція Ганнівського кар’єру ПРАТ «ПІВНГЗК» для підтримки діючих потужностей комбінату на період з 2022 по 2037 рік

Номер справи в Реєстрі: 20211137259

Місце провадження планової діяльності: Ганнівський кар’єр розташований на землях Червоненської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області. Площа гірничого відводу Ганнівського родовища складає 1398,8 га.

Суб’єкт: ПРАТ «ПІВНГЗК»

Опис діяльності: Планова діяльність передбачає розвиток гірничих робіт на період 2022-2037 рр. і розробку технічних рішень для досягнення проектної потужності Ганнівського кар’єру по видобутку сирої руди на рівні 7,5 млн. тонн на рік.

Повідомлення про діяльность з описом впливу на довкілля:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/7259/reports/Fd8wCTYfRx.pdf