| Новини

 
У Кропивницькому стартує 11-й мандрівний фестиваль документального кіно Docudays UA

        У середу, шостого листопада о 12:00 в приміщенні Пресклубу реформ( вул.Чикаленка 1-а( перший поверх Бізнес - центру “Єлисаветград”, біля стадіону “Зірка”) відбудеться прес конференція - відкриття цьогорічного фестивалю Docudays .

 Партнери фестивалю і організатори показів у Кропивницькому  -
 Людмила Шестакова,виконавчий  директор ГО “Флора”    координаторка Фестивалю Docudays UA    
 Інга Дудник, виконавчий  директор ГО “Територія успіху” координаторка Фестивалю Docudays UA у   
 Олена Міхайдарова, виконавчий  директор  ГО “Успішна взаємодія” координаторка Фестивалю Docudays UA  
 Ольга Коротка, координаторка  фестивалю Docudays UA у навчальних закаладах Кропивницького  

 розповідатимуть  про  тематику  цьорічного фестивалю , локації відкритих та закритих  показів фільмів  у нашому регіоні.

Docudays UA - це єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Через покази фільмів проект сприяє розвитку критичного мислення, формуванню активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності. 

Тематика цьогорічного фестивалю - протидія булінгу. 
Через запитання “ Дозволити програмі змінити вашу свідомість?” проект розмірковує над тим, як змінюється наше повсякдення, звички та способи комунікації з появою цифрових технологій, які нові можливості вони відкривають для дослідження реальності та які загрози, пов’язані з контролем та інформаційною безпекою, криються в цифровій мережі. 

Мандрівний фестиваль документального кіно про права людей Docudays UA в Кропивницькому проходитиме з 18-го по 24-е листопада. 
В Кіровоградської області  з 18 листопада  по 02 грудня 2019 р.

Важливою складовою заходів є дискусії, під час яких глядачі та глядачки зможуть поділитися думками щодо побаченого, обговорити проблеми, яких торкається  цьогорічний фестиваль. 
Перегляд фільмів буде особливо цікавим для всіх працівників освітньої сфери та людей, що цікавляться безпекою в мережі інтернет. Слідкуйте за новинами на інтренет ресурсах 
 
Сайт Docudays: http://travelling.docudays.ua
Сторінка Docudays Кропивницький:  https://www.facebook.com/docudayskropyvnytskyi/