| Конкурси

Громадська організація «Флора» в рамках проекту «Небезпечний сусід – Інгульська шахта», що реалізовується за підтримки програми малих грантів від ГС «Досить труїти Кривий Ріг», яка спільно фінансується Європейським Союзом та National Endowment for Democracy, оголошує тендер на відбір постачальника послуг аналітика.

За результатами надання послуг має бути створено розділ аналітичного видання, що характеризує  ступінь впливу Інгульської шахти на жителів прилеглих населених пунктів через фінансовий, соціальний та екологічний аспект.

Дата оголошення: 14 жовтня 2022 року.

Термін подання тендерних пропозицій: 31 жовтня 2022 року.

Критерії відбору:

професійний досвід здійснення аналітичної діяльності;

досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій;

можливість надавати послуги по всій території України;

вартість послуг;

надання послуг без ПДВ;

Для участі у тендері просимо подати:

Дослідницьку пропозицію по розділу аналітичного видання;

Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші дозволи, ліцензії та документи за наявності).

Інформацію, що підтверджує досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій.

Інформацію щодо вартості відповідних послуг або тендерну пропозицію (загальна вартість або відсоток). Тендерна пропозиція щодо вартості послуг має міститися на бланку із вказаними реквізитами, контактними телефонами, електронними адресами.

Контактна особа: заступник Виконавчого директора ГО «Флора», Ірина Мунтян (Imuntan56@gmail.com)