| Без рубрики ,Новини

L0rXkOHRH8k

Завдяки нав’язаним рекламою стереотипам поведінки, молодь  вважає, дозвілля з пивом, проведення дозвілля за комп’ютером, малорухомий спосіб життя є нормою життя. Українське суспільства все менше уваги приділяє веденню здорового способу життя. А в діяльності, направленій на пропаганду здорового способу життя, як правило, робиться акцент на негативний вплив алкоголю, наркотиків, тютюну на організм людини.

В Сполучених Штатах Америки вже давно усвідомили наслідки такої поведінки і намагаються в будь – якій спосіб пропагувати аматорське заняття спортом, як норму життя. тим більше, що заняття бігом не потребують обладнаних залів, тренажерів, значних затрат ресурсів.

Саме тому ми пропонуємо, використовуючи досвід волонтерів Корпусу мира, змістити акценти і зосередити увагу на альтернативних методах проведення дозвілля. Наприклад, на пропаганді заняття бігом, як спосіб проведення дозвілля та піклування по власне здоров’я. І запрошуємо всіх прийняти участь у перегонах, що відбудуться в центральній частині міста. Планується два забіги на 5 та 10 км для дорослих. Також буде коротший забіг для дітей віком до 12 років.

Можливо Ваша ціль пройти 5 км за 60 хвилин або навіть пробігти 10 км менше ніж за 40 хвилин, то позмагайтеся з самим собою, почніть займатися спортом! Реєструйтесь не роздумуючи, це безкоштовно:

Підпишіться тут!

Основною метою організації цих перегонів є популяризація бігу та ходьби, як чудового та безкоштовного шляху до занять спортом. Біг допоможе Вам залишатися здоровим, справлятися зі стресом і чудово виглядати.

Перегони на 5 та 10 км стартуюсь і фінішують у парку Ковалівському. Дитячий забіг також планується навколо Ковалівського парку. 22 вересня ми святкуємо день міста, а перегони будуть частиною цього святкування.

Ми потребуємо допомоги в організації цих дуже важливих для нашого міста перегонів, які будуть надихати людей різного віку на заняття спортом.

Перегони організовують:
— Корпус Миру у Кіровограді
— Відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради
— Організація ДЕГО “Флора”
— Волонтери з Кіровограда та інших міст України

Якщо Ви хочете допомогти в організації, бути волонтером або стати спонсором перегонів, будь ласка, пишіть нам на kirovograd.race@gmail.com. Нам потрібна допомога волонтерів в організації та у проведенні змагань.